BLOX heeft een ledenstop, wat is een goed BLOX alternatief?

BLOX heeft een ledenstop, wat is een goed BLOX alternatief?

De afgelopen weken heeft de BLOX crypto trading app die in de reclames op televisie te zien was, een hoop problemen gehad. Zo konden gebruikers niet meer inloggen, werden trades te laat doorgevoerd en duurde het lang om euro te storten. Ook kon de helpdesk het aantal vragen niet aan.

Tot overmaat van ramp heeft BLOX nu ook een ledenstop aangekondigd. Erg jammer, want de app is op papier handig in gebruik.

Aangezien steeds meer handelaren opzoek zijn naar een BLOX alternatief, is dit waarschijnlijk de laatste druppel voor crypto handelaren. BLOX hoopt met de ledenstop het minder druk te krijgen en een beter platform te ontwikkelen.

  • Het beste BLOX alternatief is: de Bitvavo app (lees hieronder waarom).

Veel BLOX klachten

Op social media en Trustpilot regent het klachten over de app. Sommige gebruikers hebben verliezen geleden door de vertraging in orders en anderen zagen hun winsten verdampen door het niet kunnen inloggen. Precies niet wat je van een crypto app verwacht.

Reacties op Twitter zijn uitgeschakeld, zodat men geen We Are BLOX klachten achterlaat. Inmiddels zijn er verschillende groepen opgestart om de klachten te bundelen voor een makkelijkere verwerking.

Nu belooft BLOX te werken aan een betere app, zodat gebruikers wel de functies kunnen krijgen die van een crypto app verwacht wordt. Wanneer de app weer stabiel draait is niet bekend, ook is het onbekend wanneer de app van het BTC Direct team weer nieuwe leden toestaat.

Wat is een goed BLOX alternatief?

BLOX is natuurlijk nog niet zo lang geleden gelanceerd en is waarschijnlijk veel te hard van stapel gelopen. Het beste BLOX alternatief is een crypto partij die al een lange tijd meegaat en de hoge volumes wél aankan.

Het beste BLOX alternatief is de bijna 4 jaar oude Bitvavo exchange. Dit is de grootste crypto exchange van Nederland en zij verwerken een volume van 5 miljard per maand. Dat is een hoop meer dan BLOX 😊.

Daarnaast betaal je bij Bitvavo slechts 0.25% handelskosten (bij BLOX 1%), bieden ze 55+ crypto’s aan (BLOX 30+) en zijn ze allebei geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

En ja, Bitvavo heeft uiteraard een handige app voor je Android of iPhone. Het storten van euro’s gaat eenvoudig via iDEAL en Bancontact (instant).

Geïnteresseerd? Registreer hier een account en handel de eerste €1.000 GRATIS. Of bekijk hier onze Bitvavo review.

SvetaZi / Depositphotos.com