Bitcoin Meester app voor Android en iOS

Bitcoin Meester app

De langverwachte cryptocurrency app van Bitcoin Meester is nu eindelijk beschikbaar. Het team is maanden bezig geweest met het ontwikkelen en testen van de app. Vooralsnog is de Bitcoin Meester app enkel beschikbaar in de Google Play Store. Het is vereist om een account te hebben bij deze cryptocurrency broker. Klik op onderstaande button om direct een account te registreren.

Registreer een Bitcoin Meester account

Download de Bitcoin Meester app

Mogelijkheden van de Bitcoin Meester app

De mobiele app is gelanceerd vanwege de grote vraag. Ruim 59% van alle bezoekers bezochten de website via een smartphone of tablet. Steeds meer gebruikers willen overal eenvoudig via een app handelen. De normale website werkt prima via je smartphone, maar een app is toch handiger. Ook hoef je niet iedere keer opnieuw in te loggen. Bekende exchanges zoals Binance bieden al een langere tijd een app aan. Vrijwel alles wat mogelijk is via https://bitcoinmeester.nl kan ook via de app. Denk hierbij aan:

  • Kopen en verkopen van 200+ verschillende cryptocurrency
  • Inloggen met Authenticator
  • Snel euro’s storten en opnemen
  • Beheren van je cryptocurrency wallets
  • Alle transacties bekijken

Bitcoin Meester app voor iOS

De app voor iPhones en iPads is nog niet gelanceerd. Het team laat weten dat zij druk bezig zijn met het omzetten van de applicatie naar iOS. Hoelang dit precies gaat duren is nog niet bekend, maar de verwachting is dat dit pas in 2020 zal zijn. Wanneer de app gereleased wordt laten wij dit weten via CryptoUniversity. Wil je meer weten over deze broker? Check dan onze Bitcoin Meester review.