Ethereum kopen met Ideal

 

Koop direct Ethereum met iDeal

Wil je zo snel, simpel en natuurlijk zo goedkoop mogelijk Ethereum kopen met Ideal? Dan ben je aan het juiste adres. CryptoUniversity.nl helpt jouw op weg naar een solide investering. Naast uitleg over Ether kopen met Ideal vind je hier informatie over de koers en de prijs, informatie over wallets en de beste exchange platformen. De kans is echter groot dat als je op deze pagina bent beland dat je niet precies weet wat bovenstaande termen betekenen.

Dat geeft helemaal niets!

We zullen echter bij het begin beginnen. De belangrijkste vraag die we in dit artikel zullen behandelen is; Hoe kan je Ethereum kopen met Ideal?

ethereum kopen met ideal

Je eigen rekening

Wanneer je Ethereum gaat kopen dien je deze direct naar een rekening te sturen, ook wel een Ethereum wallet genoemd. Het opzetten van zo een rekening kan best lastig zijn. De makkelijkste manier is een rekening openen op Binance. Binance is een platform waar je als jij wil kan handelen tussen verschillende cryptocurrency. Dit hoeft niet als je dit niet wil, je kan het ook alleen gebruiken om je digitale currencies op te slaan. Het grote voordeel hiervan is dat je niet voor elke munt die je wil kopen een apart account hoeft op te zetten. Het opzetten van je account op Binance.com gaat als volgt:

 1. Klik rechtsboven op ’register’.
 2. Vul je E-mailadres in en een wachtwoord.
  LET OP: bewaar je wachtwoord altijd heel goed, het liefst offline.
 3. Klik op de bevestigingslink in je e-mail.
  Afhankelijk van welke mailprovider je gebruikt is het mogelijk dat de mail in je spambox is beland.
 4. Verifieer je account.
  Dit hoeft niet meteen. Maar wanneer je op een later moment je investering of een deel ervan weg wil halen moet je account wel geverifieerd zijn.
 5. Wanneer je rechtsboven klikt op ‘funds’ kom je in een scherm met een overzicht van alle cryptomunten die op de website worden aangeboden. Zoek naar Ethereum en klik op het plusje. Vervolgens krijg je het adres van jou Ether rekening te zien.
  Kopieer dit adres.
  eth ideal voorbeeld
 6. Ga nu naar litebit.eu en maak ook hier een account aan.
 7. Klik bovenaan op Ethereum en geef aan voor hoeveel Euro’s jij Ethereum wil kopen met iDeal.
 8. Vul het adres van je Binance Ethereum wallet in die je eerder gekopieerd hebt en rond het bestelproces af.

Zo simpel is het, binnen 10 minuten is het mogelijk om zelf Ethereum te kopen met Ideal. Je hoeft hier helemaal geen technische achtergrond voor te hebben. Wel willen we je waarschuwen dat je nooit meer moet investeren dan je bereid bent te verliezen.

Waar moet je op letten?

Je kan verschillende redenen hebben om in te stappen binnen deze technologie. Misschien zie je het als een lange termijn investering en wil je deze de komende 2 of 3 jaar laten staan. Het kan ook zo zijn dat je langzamerhand in andere crypto’s wil investeren. Op deze manier kan je heel erg veel geld verdienen in korte periodes. Zo hebben wij met ons eigen portefeuille meer dan 70% rendement gemaakt in de afgelopen 2 maanden. Dit moet je alleen doen als je weet wat je aan het doen bent. Als je puur op intuïtie afgaat of op geruchten van vrienden dan is het niets anders dan gokken. Zorg daarom dat je veel tijd investeert in het lezen van discussie websites en de tijdschema’s van verschillende currencies.

De volgende vragen moet je jezelf stellen bij het inkopen in een cryptovaluta;

 • Heeft de munt een waardevolle en unieke functie die anderen niet hebben?
 • Hebben ze al een samenwerking met een groot bedrijf?
 • Is blockchain echt nodig voor wat ze willen doen?
 • Zitten er grote gaten in hun roadmap?

De antwoorden hierop bepalen de potentie van een munt. Is dit te technisch voor je en wil je je vingers hier niet aan branden? Schrijf je dan in voor onze abonnementsdienst. Hierin doen wij al het werk voor jou en krijg je elke maand 6 tips binnen voor crypto’s om in die maand te investeren.

Meer vragen over Ethereum kopen met Ideal? Vraag het onze supportdesk rechtsonder!