Dentacoin (DCN)

dentacoin kopenWat hebben tandartsen te maken met cryptocurrency? Tot nu toe nog niet heel veel, maar Dentacoin wil hier verandering in brengen. Met de ICO werd er bijna 5 miljoen dollar opgehaald.

Wat is de toevoeging van het gebruik van een blockchain in de tandartsbranche?

Dat gaan we in dit artikel behandelen.

Inhoudsopgave

  • Wat is Dentacoin (DCN)
  • Dentacoin koers
  • Populariteit / Trending
  • Dentacoin kopen

Wat is Dentacoin?

Dentacoin is een op blockchain gebaseerde betaalvaluta die gericht is op een soepelere communicatie tussen tandarts en patient. Dit gebeurd door de tussenpersonen niet bij het proces te betrekken. Rekeningen worden betaald met Dentacoins. Door reviews af te geven krijgen patienten korting op hun rekening.

De toegevoegde waarde van de blockchain is dat er geen informatie vervalst kan worden.
Jaarlijks wordt er, alleen al in Nederland, voor meer dan 100 miljoen euro gefraudeert met verzekeringen. Dentacoin lost dit probleem grotendeels op. In die zin heeft deze cryptocurrency best potentie.

Er is echter een probleem; gaat het gebruikt worden? Momenteel zijn er minder dan een hand vol tandartspraktijken in de wereld die gebruik maken van de technologie. Wel moet gezegd worden dat het platform nog niet heel lang bestaat. Als de oprichters de komende maanden meer praktijken weten over te halen om gebruik te maken van DCN kan het een succes gaan worden.

Kans op succes?

Om te bepalen of je wel of niet moet investeren in Dentacoin is het goed om wat cijfers voor jezelf op papier te zetten. Hoe groot is de wereldwijde tandartsmarkt? Hoeveel geld gaat erin om, en hoeveel procent van de totale taart kan DCN veroveren? Een ander belangrijk punt is de toepassing. Het idee om fraude aan te pakken in de markt is een mooi initiatief, maar er zijn al vele andere cryptocurrency die dit ook kunnen oplossen, maar zich niet specifiek op tandartsen richten.

Dentacoin koers

 

Zie hierboven de live koers in euro van Dentacoin. Deze data wordt om de paar minuten automatisch geupdate. De ranking geeft aan welke positie de Dentacoin koers inneemt binnen de lijst van alle crypto’s op het gebied van marketcap.

Populair (Google Trends)

Deltacoin kopen

Wil je zelf Deltacoin kopen? Vele anderen gingen je voor, wat heeft geleid tot een sterke stijging van de pijs. Onderstaande stappenplan legt het simpel uit. Wij refereren alleen naar betrouwbare en veilige websites.

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus..
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met BItcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen

Officiële website: https://dentacoin.com/
Wallet: Zie website
Koers / prijs: CoinMarketCap