Bitcoin Meester delist 6 munten per 23 juni 2020

Bitcoin Meester delist zes coins

De cryptocurrency broker Bitcoin Meester heeft aangegeven dat de volgende zes munten van het platform verwijderd zullen worden:

De reden van het verwijderen van deze munten is dat er weinig ontwikkeld wordt aan de projecten of dat het handelsvolume extreem laag ligt. Door een laag handelsvolume kan de marktwaarde en de verkoopwaarde erg ver uit elkaar liggen. Dit resulteert vaak in grote verschillen tussen aan- en verkoop van de munten. Het feit dat er weinig ontwikkeld wordt aan de projecten is één van de indicatoren van een stervende munt. Houd hier dus rekening mee als je grote hoeveelheden van deze munten in bezit hebt.

Wat te doen?

Ben jij in het bezit van deze munten? Dan kun je tot 20 januari 2020 de munten aan Bitcoin Meester verkopen. Na deze datum stopt het verkoop via het platform en fungeert Bitcoin Meester enkel als wallet. Je hebt dan tot 23 juni 2020 om de munten te verkopen op een exchange die de munten aanbiedt of de munten te versturen naar een andere wallet.

Laat je de munten bij Bitcoin Meester staan dan worden ze na 23 juni 2020 definitief verwijderd. Meer over deze broker weten? Check onze Bitcoin Meester review.