Bit4coin biedt tijdelijk kosteloze crypto transacties aan

Bit4coin website

De coronacrisis brengt mensen en bedrijven in economische onzekerheid. bit4coin komt investeerders tijdelijk tegemoet door alle crypto aankopen tot 10 april commissievrij aan te bieden.

De afgelopen weken werden bijna alle beleggingscategorieën massaal in de verkoop gezet. Die verkopen en de vlucht naar contant geld hebben ertoe geleid dat Europese aandelen op hun dieptepunt tot 40,5% zijn gedaald. Ook veilige havens zoals goud zijn getroffen met correcties tot -14,8% sinds hun piek op 9 maart.

Crypto’s zijn geen uitzondering: de koers van bitcoin staat vandaag 5,5% lager dan op 1
januari 2020.

Regeringen en centrale banken hebben snel gereageerd op deze ongekende crisis. De Amerikaanse Senaat heeft deze week unaniem ingestemd met het reddingsplan van 2.000 miljard dollar. Europese regeringen hebben elk miljarden toegezegd, bovenop het steunpakket van de Europese Centrale Bank van 750 miljard euro.

Wereldwijd wordt aangenomen dat meer dan 5 biljoen dollar is toegezegd om de economische gevolgen van het coronavirus te temperen en dit is wellicht slechts een eerste stap. Deze massale monetaire financiering zal vermoedelijk inflatie als gevolg hebben. Er is reden voor een alternatieve, schaarse valuta.

De vraag naar een internationaal op blockchain gebaseerd netwerk om eenvoudig en snel waarde over te dragen nog nooit zo hoog is geweest. Vooral in een wereld waar het reizen tot stilstand is gekomen en landsgrenzen worden gesloten.

Niemand weet of de bodem al is bereikt, maar de huidige lagere koersen van bitcoin en andere crypto’s bieden een unieke kans voor lange-termijninvesteerders.

Om te profiteren van de commissievrije handel van bit4coin tot 10 april, plaats je je bestelling nu bij bit4coin.net.

bit4coin is gevestigd in Amsterdam en biedt sinds 2013 een veilige, snelle en eenvoudige manier om in crypto’s te handelen.

Disclaimer: Dit is een persbericht, CryptoUniversity is niet verantwoordelijk voor wat er in dit bericht staat. Crypto-beleggingen zijn risicovol; je dient deze informatie of ander materiaal niet te interpreteren als beleggings-, financiële of andersoortige adviezen. Een (gratis) bit4coin rekening is vereist voor de uitbetaling van crypto.