Bitcoin kopen met Paypal

bitcoin kopen met paypal

Nu de Bitcoin steeds populairder wordt krijgen we ook steeds meer vragen binnen. Een van de meest gestelde vragen is; Kan ik Bitcoin kopen met Paypal? We zullen in dit artikel uitleg geven hierover. We melden hierbij de voor- en nadelen.

Waarom wel of waarom niet?

Iedereen heeft zijn reden om Bitcoin te kopen met Paypal. Eerst was Paypal een goed middel omdat niet iedereen een creditcard heeft en niet alle websites Ideal aanbieden. Het is nog niet heel lang mogelijk om met Paypal BTC te kopen. Dat komt omdat het met Paypal mogelijk is om je aankopen terug te krijgen wanneer je een melding doet dat je jouw bestelde producten niet hebt ontvangen.

We willen je wel waarschuwen. Als je Bitcoin wil kopen met Paypal betaal je over het algemeen een zeer hoge commissie, van 9% tot wel 12%.

Je start jouw investering dus eigenlijk al met +- 10% achterstand. Niet een ideaal begin. Wij raden dan ook aan om op een andere manier Bitcoin te kopen. Als je dit niet erg vindt dan is er niks wat je in de weg staat om voor deze betaalwijze te kiezen. Zodra je de munten hebt aangekocht kan je twee dingen doen;

  • Jouw investering laten staan en gokken dat deze meer waard wordt
  • Jouw investering verplaatsen naar een Bitcoin exchange om te handelen tussen verschillende munten

Ook heel belangrijk; koop nooit Bitcoins via marktplaats. De kans is zeer groot dat je met een oplichter te maken hebt. Als iemand echt van zijn munten af wil zijn daar veel makkelijkere manieren voor dan op een website die tweedehandse spullen verkoopt. Wees gewaarschuwd!

Wanneer instappen?

Het moment dat je besluit om Bitcoin te kopen met Paypal is erg belangrijk. De koersen van cryptocurrency kunnen zeer instabiel zijn. Zeker als je dit vergelijkt met de reguliere aandelenmarkt. Vooral als je een grote fee hebt betaald is het van nog meer belang dat je daar bovenop niet nog een keer rendement verliest. In onze blogs geven we regelmatig gratis advies over waar je op moet letten bij het aanschafproces. Ook bieden wij een gratis e-book aan waar we alles over crypto’s vertellen en uitleggen.

Kies altijd voor een betrouwbaar en overzichtelijk handelsplatform. Als je als beginner stop-limits of andere functies gebruik gaat maken heb je kans dat je grote fouten maakt die je veel geld kunnen kosten. Begin gerust met een laag bedrag. Hiermee kan je oefenen en is het ook niet zo erg wanneer je investering in waarde afneemt. De lessen die je hieruit leert neem je weer mee naar de toekomst. Wil je wel geld verdienen maar heb je zelf geen aanleg ervoor? Dan kan je gebruik maken van onze diensten.