Bitcoin kopen met Ideal

bitcoin kopen met ideal

Koop direct Bitcoin met iDeal

De allersimpelste manier voor iedereen in Nederland is Bitcoin kopen met Ideal. Voor iedereen die niet weet wat Bitcoin is (echt waar?), deze cryptovaluta is in een paar jaar tijd van 5€ gestegen naar duizenden euro’s. De kans dat jij als lezer toen hebt ingekocht is erg klein. Toch wil je ook graag wat extra centen te verdienen. In dit bericht leggen we uit hoe je dat simpel kan doen.

Het aanmaken van een wallet / account

De coins die je gaat kopen moet je ergens op kunnen slaan. Het is geen tastbare munt, dus heb je een soort online rekening nodig waar je dit kan aanmaken. Dit noemen we ook wel een wallet. Gelukkig gaat het aanmaken van zo een account makkelijker dan het aanmaken van een bankrekening. Een account aanmaken kun je het best doen via Coinbase.

Waarom Coinbase? Heel simpel, het is super simpel en veilig.

Bepaal je inleg

Vraag jezelf af voor hoeveel euro je wil inleggen. Besef dat het een investering is. Als je volledige zekerheid wil moet je je geld op de bank zitten. Ben je bereid om een risicootje te nemen om een hoog rendement te kunnen halen, dan kun je ervoor kiezen om Bitcoin te kopen met Ideal.

De laatste stap

Je hebt nu je investeringsbedrag bepaalt en een online account aangemaakt waar je je bitcoins kan opslaan. Nu is het tijd om daadwerkelijk Bitcoins met ideal te kopen. Ga naar één van de volgende 3 aanbieders. De fee’s zijn bijna gelijkwaardig.

  • Bitonic.nl
  • Litebit.eu

Ook voor deze websites zal je jezelf moeten registreren. Je hoeft hier geen ingewikkelde stappen voor te doorlopen. Vul het gekozen bedrag in en voer het adres van je bitcoinrekening in (deze vind je in Coinbase). Binnen een half uur staan jouw digitale valuta op je rekening. Meestal duurt het slechts een aantal minuten.

Liever een andere betaalmethode?
creditcard
paypal

Let op de koers

Voor je je Bitcoin gaat kopen met Ideal is het goed om te weten waar je jouw geld in stopt. Vooral het afgelopen jaar is de waarde zeer extreem omhoog gegaan. Niemand kan nu voorspellen welke rol deze en andere digitale munten in de toekomst precies gaan hebben.

Steek nooit meer geld in BTC dan je kwijt kan.

Koersverloop:
1 december 2013 – 1150 $
1 december 2014 – 380 $
1 december 2015 – 360 $
1 december 2016 – 770 $
1 december 2017 – + 8000$ ???