Bitcoin kopen met creditcard

bitcoin kopen met creditcard

Je zal het vast wel gehoord hebben, van vrienden of van het nieuws. Misschien wel van die rare oom op die verjaardag laatst. Iedereen heeft het over de Bitcoin. En het is vanaf nu ook mogelijk om Bitcoin te kopen met creditcard! Zo wordt het nog makkelijker om te investeren.

Stuur simpel en snel naar je adres

Wil je Bitcoin kopen maar heb je redenen om dit niet via jouw bankrekening te doen? Dan is het goed om te weten dat je nu ook Bitcoin kan kopen met creditcard. Eerst was dit niet mogelijk. Dat komt omdat creditcard maatschappijen zoals Visa en Mastercard (maar ook American Express) de mogelijkheid bieden om betalingen terug te krijgen wanneer je melding maakt dat een product niet is geleverd. En hoeveel er nog steeds weinig websites zijn waar je met je creditcard Bitcoins kan kopen is Coinbase een van de eerste.

Is dat veilig en betrouwbaar?

Ja. Coinbase is een betrouwbaar bedrijf. 100.000-en klanten kopen cryptocurrency via deze website. Vervolgens kan je in 1 stap jouw BTC overmaken naar je adres van een exchange platform. Dit hoeft niet natuurlijk. Je kan jouw digitale valuta ook gewoon daar veilig op laten staan of in een andere wallet.

Andere opties?

Nederland heeft nog niet echt een creditcard cultuur zoals wij die in andere landen kennen. Wel hebben veel mensen een debitcard. Dit kan je op dezelfde manieren gebruiken met het enige verschil dat er eerst tegoed op gezet moet worden, voordat je deze kan gebruiken. Door veel mensen wordt deze kaart ook wel prepaid creditcard genoemd. Deze kaart werkt ook gewoon via Coinbase en is ook te gebruiken voor het kopen van andere cryptocurrency.

Het beste moment

Het is heel goed als je nu denkt van; ik ga ook Bitcoin kopen met creditcard, maar stap niet klakkeloos in. De bitcoin koers kan de ene dag 15% inzakken, en de andere dag 10% stijgen. Lees jezelf in zodat je voor het optimale rendement gaat. Probeer te begrijpen wat er aan de hand is en wat er nog gaat gebeuren. Verschillende online communities zijn interessant om in de gaten te houden. Je kan natuurlijk ook gratis ons e-book downloaden of kiezen voor een van onze bewezen werkwijzen. Bekijk dan onze diensten.